Schattingen

Als landmeter-expert bieden wij professionele onroerendgoedschattingen aan. Ons kantoor staat klaar om uw woning of grond te taxeren. Dankzij onze diepgaande kennis van vastgoedrecht, grensafbakening, metingen en bouwprocessen zijn wij de aangewezen professionals voor zowel schattingen, expertise als technisch advies.

Een extra troef van Landmeetkantoor Van de Velde - Peeters is onze expertise in bouwtechnische aspecten, dankzij onze opleiding als Industrieel Ingenieur Bouwkunde. Hierdoor kunnen wij een nauwkeurige raming van uw onroerend goed of vermogen verzorgen.

Of u nu van plan bent om in onroerend goed te investeren, uw eerste woning te kopen, of uw vermogen correct wilt verdelen, wij staan klaar om u uitgebreid advies te verstrekken over uw toekomstplannen.

Onze landmeter is officieel erkend als schatter-expert door de Vlaamse Belastingsdienst (VLABEL) onder identificatienummer 003214183007. Hierdoor kunt u op ons kantoor vertrouwen om de waarde van onroerend goed vast te stellen en een schattingsverslag op te stellen dat kan worden ingediend bij nalatenschapsaangiftes.

Wij zijn actief in de ruime regio rond Leuven (Tielt-Winge, Lubbeek, Holsbeek, Rotselaar), Diest (Halen, Herk-de-Stad, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort), Aarschot (Herselt, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Tremelo) en Tienen (Glabbeek, Zoutleeuw, Geetbets).

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?