Over ons

Landmeetkantoor Van de Velde - Peeters is een tweekoppig kantoor waar nauwkeurigheid, technische onderbouw en juridische ondersteuning de basis vormt. Wij staan garant voor een persoonlijke dossierbehandeling, een heldere communicatie en een oprechte interesse in de individuele behoeften van de klant.

Voortbouwend op onze technische en juridische kennis kan je ook steeds bij ons terecht voor advies omtrent gerechtsexpertise, grensbepalingen, afpalingen, (VLABEL) schattingen, plaatsbeschrijvingen, verkavelingen, omgevingsvergunningen, stedenbouwkundige attesten en meer.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van het Hageland, Tielt-Winge, in de provincie Vlaams-Brabant. Wij zijn actief in de ruime regio tussen Leuven, Mechelen, Geel, Hasselt en Tienen.

  • Erkend VLABEL-schatter (id: 003214183007)
  • Opgenomen in het voorlopig nationaal register van gerechtsdeskundigen (EXP2314155), beëdigd door het hof van beroep te Brussel op 4 december 2019
  • Landmeter-expert beëdigd door de rechtbank van eerste aanleg te Leuven
  • Ingeschreven op het Tableau van de Federale Raad van Landmeters-experten (LAN14 1595)
Nele Van de Velde

Nele Van de Velde

Nele Van de Velde is in 2011 afgestudeerd als Bachelor Vastgoed optie Landmeten aan de Hogeschool Gent. Daarna vervolledigde zij haar studies als Master in de Industriële Ingenierswetenschappen optie Bouwkunde, waardoor ze een brede kennis van zowel vastgoed als bouwkunde kan combineren. Haar werkervaring als stabiliteitsingenieur en bouwkundig tekenaar geeft haar een uitgebreide kennis van zowel vastgoed als van bouwtechnische zaken.

Thomas Peeters

Thomas Peeters

Thomas Peeters studeerde in 2009 af als landmeter. Vervolgens werkte hij als landmeter samen met het kantoor Geoscoop uit Herent, waar hij ook zijn stage had volbracht. In 2010 ging hij aan de slag als landmeter/schatter bij het Aankoopcomité te Mechelen (FOD Financiën). Hierna heeft hij terug de boeken opgenomen en studeerde hij af als bouwkundig ingenieur.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?