Over ons

Landmeetkantoor Van de Velde - Peeters is een tweekoppig kantoor waar nauwkeurigheid, technische onderbouw en juridische ondersteuning de basis vormt. Wij staan garant voor een persoonlijke dossierbehandeling, een heldere communicatie en een oprechte interesse in de individuele behoeften van de klant.

 

Nele-th

 

Nele Van de Velde is in 2011 afgestudeerd als Bachelor Vastgoed optie Landmeten aan de Hogeschool Gent. Daarna vervolledigde zij haar studies als Master in de Industriële Ingenierswetenschappen optie Bouwkunde, waardoor ze een brede kennis van zowel vastgoed als bouwkunde kan combineren. Haar werkervaring als stabiliteitsingenieur en bouwkundig tekenaar geeft haar een uitgebreide kennis van zowel vastgoed als van bouwtechnische zaken.

 

Thomas-th

 

Thomas Peeters studeerde in 2009 af als landmeter. Vervolgens werkte hij als landmeter samen met het kantoor Geoscoop uit Herent, waar hij ook zijn stage had volbracht. In 2010 ging hij aan de slag als landmeter/schatter bij het Aankoopcomité te Mechelen (FOD Financiën). Hierna heeft hij terug de boeken opgenomen en studeerde hij af als bouwkundig ingenieur.

Indien u meer informatie wenst over deze diensten, kan u vrijblijvend contact opnemen.

Contact

Landmeetkantoor Van de Velde - Peeters

Oude Diestsebaan 5
3390 SINT-JORIS-WINGE
(+32) 0494/ 89.31.43
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.