Advies & Bemiddeling

Met een uitgebreide expertise inzake vastgoedrecht, bouwtechnische aspecten en veldwerk, vormt Landmeetkantoor Van de Velde - Peeters de perfecte partner als adviseur en bemiddelaar. Gebonden aan de ethische code opgelegd door de Federale Raad van Landmeters-experten, kunt u vertrouwen op een discrete en effici├źnte behandeling van al uw vragen en behoeften.

Dankzij onze functie als gerechtsdeskundige kunnen wij op betrouwbare wijze optreden als expert in juridische geschillen tussen verschillende partijen.

Ons kantoor beschikt over diepgaande kennis van de procedures en regelgevingen die van toepassing zijn. De voorschriften voor gerechtelijke expertise zijn vastgelegd in het Gerechtelijk Wetboek, met name in de artikelen 962 tot en met 991, en wij hechten de grootste waarde aan strikte naleving hiervan. Wij voeren de ontvangen opdracht uit en onderzoeken de toestand ter plaatse uit. Vervolgens stellen we een gedetailleerd verslag op waarin onze bevindingen worden weergegeven, waarna we de rechtbank voorzien van ons deskundig advies.

Actief in regio Leuven, Diest, Aarschot en Tienen

Ons werkgebied omvat een uitgebreide regio rond Leuven (Tielt-Winge, Lubbeek, Holsbeek, Rotselaar), Diest (Halen, Herk-de-Stad, Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort), Aarschot (Herselt, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Tremelo) en Tienen (Glabbeek, Zoutleeuw, Geetbets).

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?